Serwis Korporacyjny

Życiorys członka rady nadzorczej p. Marka...

Kontrast
Wielkość liter - A +
Odwiedź Serwis ESG

Życiorys członka rady nadzorczej p. Marka Gabryjelskiego

29/05/2009 14:24

Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie – informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
Pan Marek Gabryjelski jest absolwentem Szkoły Głównej Handlowej, wydział Finansów i Bankowości, którą ukończył w roku 1998. W roku 1996 uzyskał licencję maklera papierów wartościowych, a w roku 2001 kwalifikację Association of Chartered Certified Accountants _ACCA_.

W latach 1996 – 1998 Pan Marek Gabryjelski pracował jako makler papierów wartościowych w Domu Maklerskim Banku Ochrony Środowiska. W latach 1998-1999 był konsultantem w dziale audytu i doradztwa gospodarczego w Arthur Andersen Sp. z o.o., zaś w latach 1999-2002 pracował jako Associate w dziale Corporate Finance Arthur Andersen Polska Sp. z o.o. Od roku 2002 do 2005 Pan Marek Gabryjelski był Prezesem Zarządu spółki Nectar Polska Sp. z o.o. – wiodącego w kraju producenta miodów, miodów pitnych i produktów pszczelich. Od roku 2005 prowadzi działalność gospodarczą w zakresie doradztwa strategicznego, finansowego i operacyjnego. Od roku 2007 jest Prezesem Zarządu Alvernia Studios Sp. z o.o., zaś od roku 2008 Wiceprezesem Zarządu Digicinema Sp. z o.o.
W latach 2005 – 2006 był członkiem rad nadzorczych Mostostal Zabrze Holding S.A. i Nectar Polska Sp. z o.o., zaś w latach 2008-2009 członkiem Rady Nadzorczej Gant Holding S.A. ,

Pan Marek Gabryjelski nie uczestniczy w prowadzeniu działalności konkurencyjnej wobec Spółki.

Pan Marek Gabryjelski nie jest wpisany do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, prowadzonego na podstawie ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym.

Wyniki wyszukiwania

Szanowny użytkowniku, w zgodzie z założeniami RODO potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie danych osobowych w tym zawartych w plikach cookies. Dowiedz się więcej.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close